Meer inzicht met de energiescan

Met een energiescan kunt u het energieverbruik van uw bedrijf of organisatie verminderen. De gemeente Nieuwkoop stelt via de Omgevingsdienst West-Holland elk jaar gratis energiescans beschikbaar. 

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn met het besparen van energie en verduurzaming bezig. Een deel van de bedrijven krijgt er ook mee te maken via de energiebesparingsplicht. Daarnaast kan besparen van energie of het plaatsen van zonnepanelen bijdragen aan een groen imago en geld opleveren. De gemeente Nieuwkoop biedt bedrijven en organisaties ondersteuning in het verminderen van hun gebouwgebonden energieverbruik door middel van een energiescan.

De ondersteuning die de energiescan biedt is breder dan alleen een scan. Een adviseur van Klimaatroute doorloopt uw gebouw en vraagt gegevens op. Aan de hand hiervan wordt een rapport opgesteld en krijgt u advies over de te nemen maatregelen. De adviseur begeleidt ook bij het opvragen van offertes en het beoordelen hiervan. De Omgevingsdienst West-Holland voert deze energiescans uit samen met Klimaatroute. 
 

Eén jaar begeleiding

Deze begeleiding duurt minstens één jaar, zodat u de maatregelen makkelijker zelf kan uitvoeren. 

Op deze manier helpen we u zoveel mogelijk bij het verduurzamen van uw bedrijf. 

Meer informatie en aanmelden energiescans >>