Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar u terecht kunt voor kennis en inspiratie rondom het verduurzamen van woningen. Wij ondersteunen dit initiatief en zoeken huiseigenaren die hun ervaringen met onder andere isolatie, warmtepompen of zonnepanelen willen delen met anderen. Dit kan door een huis als voorbeeld aan te melden op het platform en de ervaringen met duurzame maatregelen te omschrijven.

Uw duurzame verhaal

Heeft u duurzame maatregelen in uw woning toegepast en wilt u uw verhaal delen via de Duurzame Huizen Route? Dan kunt u uw huis online aanmelden als voorbeeld via: www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Een herkenbaar verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil met duurzaam wonen.

Inspiratie opdoen

U kunt via www.duurzamehuizenroute.nl de voorbeeldwoningen bekijken, verhalen lezen en vragen stellen aan de huiseigenaren. Op 30 oktober en 6 november stelt een deel van de huiseigenaren hun woning open voor bezoekers. De verhalen zijn een waardevolle bron van informatie voor inwoners die van plan zijn, of al bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Naast een kijkje achter de schermen, kunnen bezoekers ook het effect van de maatregelen in de praktijk ervaren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief