Wilt u uw steentje bijdragen aan de wereld en tegelijkertijd uw tuin en portemonnee een plezier doen? Overweeg dan om een regenton aan te schaffen. In de maand mei is dat extra voordelig, want dan krijgt u van ons € 15 euro korting op een regenton! 

Met een regenton bent u voorbereid op (hoos)buien. Dat vermindert wateroverlast en zo heeft u altijd een voorraad water voor uw (tuin)planten als het even niet regent. Dat scheelt een sproeibeurt, die ieder kwartier gemiddeld 100 liter schoon kraanwater kost. Bovendien komt het regenwater niet meer in het riool terecht en hoeft het bij een gemend riool niet onnodig gezuiverd te worden.

Wist u dat regenwater beter is voor uw planten dan kraanwater? In regenwater zit namelijk geen kalk. Tip: (auto)ramen wassen met regenwater levert geen strepen op.

Omdat een regenton veel voordelen heeft, geven wij korting op een regenton. Lever van 1 tot en met 31 mei de kortingsbon in bij Intratuin Ter Aar en ontvang € 15 korting op een regenton. We geven korting op maximaal 200 regentonnen, dus pak uw kans!