Energiecoaches: gratis adviesgesprek

U wilt graag uw woning verduurzamen. Maar waar te beginnen? De energiecoach helpt u graag op weg. De organisatie van de energiecoaches is een samenwerking tussen de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop en de gemeente Nieuwkoop.

Wat doet een energiecoach?

Het verduurzamen van uw woning kan best ingewikkeld zijn en veel vragen oproepen. Wat zijn precies de voordelen van een warmtepomp? Waar moet ik op letten bij vloerisolatie? En waar kan ik het best beginnen als ik wil gaan verduurzamen? 

Bij deze vragen kan een energiecoach hulp bieden. Een energiecoach is een vrijwilliger uit onze gemeente. Alle energiecoaches hebben een leertraject tot energiecoach gevolgd en vaak hebben ze ook nog ruime ervaring in het verduurzamen van de eigen woning. De coach komt bij u langs, heeft verschillende energiebesparende producten bij zich om te laten zien en adviseert u over het verduurzamen van uw woning. Na afloop van het gesprek ontvangt u een advies op maat.

Zelf energiecoach worden?

Bent u of kent u iemand die graag anderen wilt adviseren over het verduurzamen van de woning? Ziet u het zitten om energiecoach te worden? Dat kan! In samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop bieden we opleidingen tot energiecoach aan. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@gcnieuwkoop.nl.