Bent u een natuurliefhebber? Dan hebben wij iets leuks voor u! Doe mee met onze fotowedstrijd met als thema ‘natuur’ en laat uw kijk op dit onderwerp zien.

De foto moet gemaakt zijn in onze gemeente, maar dat betekent niet dat u ver moet reizen om de perfecte foto te maken. De foto mag ook in uw eigen tuin of op het balkon gemaakt zijn. Laat in uw foto zien wat natuur voor u betekent en vertel ons waarom. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan kleurrijke bloemen, indrukwekkende bomen, prachtige dieren en fascinerende insecten. U bepaalt wat voor u de ultieme natuurfoto is.

Deel uw natuurfoto!

U kunt tot en met zondag 27 augustus maximaal twee natuurfoto’s insturen naar duurzaam@nieuwkoop.nl met als onderwerp ‘natuurfotowedstrijd.’ Laat ons weten waarom uw foto de perfecte natuurfoto is en vergeet niet te vermelden waar de foto gemaakt is. Zorg ervoor dat uw foto’s voldoen aan deze voorwaarden:

  • De foto is gemaakt in de gemeente Nieuwkoop.
  • De foto is zelfgemaakt.
  • De foto is niet bewerkt.

De foto’s worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en kwaliteit. Zorg ervoor dat uw foto opvalt tussen de inzendingen. We vinden het extra leuk als de foto laat zien om welke plek het gaat, zoals een tuin, park, vijver of balkon. De winnaars maken we begin september bekend. Degene van de vijf mooiste foto’s winnen ook nog eens leuke prijzen. Als u meedoet, gaat u akkoord dat we uw foto’s mogen gebruiken op onze gemeentelijke kanalen. 

Wat kunt u winnen?

De hoofdprijs is uw foto afgedrukt op canvas plus een cadeaubon van €30 voor planten, een insectenhotel en een vogelvoederhuis. Winnaars twee tot en met vijf winnen een cadeaubon van €30 voor planten en een vogelvoederhuis. Om uw natuurlijke omgeving nog mooier te maken. 

Voorwaarden

  • Alleen voor inwoners uit de gemeente Nieuwkoop.
  • Uw ingestuurde natuurfoto kan door ons gebruikt worden in communicatie-uitingen.