Actie 'Gratis hulp bij energie besparen'

Heeft u moeite om de energierekening te betalen? In samenwerking met Gebiedscoöperatie Nieuwkoop en woningcorporaties helpen wij inwoners die energietoeslag hebben ontvangen met een actie om op hun energierekening te besparen.  

Wat houdt de actie in?

Een energiecoach komt op afspraak bij u thuis om persoonlijk advies te geven en te bekijken welke energiebesparende producten en maatregelen in uw woning nodig zijn om energie te besparen.  Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie, ledlampen en het plaatsen van buisisolatie. Daarna komt de klusdienst op afspraak bij u langs om de producten en maatregelen te installeren. Uw energiegebruik gaat omlaag en daarmee ook uw energierekening. 

Voor wie is deze hulp bedoeld? 

De actie 'Gratis hulp bij energie besparen' is bedoeld voor inwoners die energietoeslag hebben ontvangen. Wij sturen deze inwoners een brief waarin staat aangegeven hoe de actie precies in zijn werk gaat. We verzenden de brieven in verschillende fases. Het kan zijn dat u nog geen brief hebt ontvangen, maar wel in aanmerking komt voor deze actie. U ontvangt dan in de loop van de tijd deze brief. 

Ik wil (ook) meer energie besparen 

Heeft u geen energietoeslag ontvangen maar wilt u wel graag advies over energie besparen? Neem contact op met een energiecoach voor een gratis adviesgesprek.