Energie

Wethouder Antoinette Ingwersen fietst even minder

Helaas zijn door de verscherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus de fysieke bijeenkomsten niet of minder goed mogelijk. De bijeenkomsten houden we zoveel mogelijk online. Wethouder Ingwersen is sportief, rent graag een rondje en draagt duurzaamheid een warm hart toe. In het kader van de Week van de Duurzaamheid had zij toegezegd om de hele week de auto links te laten staan en de fiets te pakken om naar haar fysieke bijeenkomsten te gaan.

 

Antoinette Ingwersen: “Ja, dat gaat nu even moeilijk. Al mijn besprekingen zijn digitaal, waardoor ik geen afspraken heb om naartoe te gaan. De fiets pak ik hooguit om een boodschap in het dorp te doen. Zodra er weer fysieke bijeenkomsten zijn, gaat u mij op de (elektrische) fiets zien.”

 

Mobiliteit is een belangrijk onderwerp, ook binnen duurzaamheid. Het aantal elektrische fietsen stijgt enorm. Dit is een gezonde ontwikkeling. Minder auto’s op de weg zorgt voor minder uitstoot. Tevens zorgt fietsen voor een gezondere levensstijl. De ontwikkelingen rondom de elektrische fietsen maken het voor steeds meer inwoners mogelijk om de auto te laten staan en de fiets te pakken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief