Energie

Duurzaamheidsvouchers voor huurders voorwaarden

Voor wie is de actie bestemd?
Inwoners van de gemeente Nieuwkoop die in een huurwoning wonen, ontvangen een teGoedbon ter waarde van 70 euro. Per huishouden/woonadres is maximaal 1 bon beschikbaar. De bon kan worden ingezet voor kleine energiebesparende maatregelen. Denk aan ledverlichting, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of een energiezuinige koelkast. Er kan tot een maximum van 70 euro worden gedeclareerd. Met deze maatregelen helpt u niet alleen het klimaat, maar kunt u ook uw energierekening omlaag brengen en het comfort in uw woning verhogen. De maatregelen staan onder aan dit bericht verder uitgewerkt. De regeling stopt op 31 maart 2021 of wanneer het subsidieplafond bereikt is.

Voorwaarden
Koop een product van de maatregelenlijst en bewaar de kassabon. Dit geldt voor producten die zijn gekocht op of na 5 november 2020. Vervolgens kan je kiezen of je digitaal of per post de aanvraag doet. Er kan tot een maximum van 70 euro worden gedeclareerd.

Digitaal:
Scan of maak een foto van je aankoopbonnen die je wilt declareren, log in op https://www.nieuwkoop.nl/form/declaratieformulier-tegoedbon-huurwoningen/ met je DigiD en voer de gevraagde gegevens met de scan/foto in.

Of

Post:
Vul het declaratieformulier teGoedbon (bijgevoegd bij de ontvangen brief) volledig in, maak de originele aankoopbonnen er aan vast en stuur deze met de antwoordenvelop retour aan de gemeente.

Bij ontvangst zullen wij de aanvragen controleren of deze volledig en naar waarheid zijn ingevuld.

Declaratieformulier verloren of kwijt?
Een verloren of zoekgeraakt declaratieformulier teGoedbon kan je opnieuw aanvragen via info@nieuwkoop.nl

OP=OP
Per huishouden kun je maximaal 1 keer declareren. De actie loopt tot en met 31 maart 2021 of zolang de voorraad strekt. Het budget is niet toereikend voor alle huurders en voor de actie geldt dan ook: OP=OP! Voorkom teleurstelling en doe snel mee!

In sommige gevallen dient u aanpassingen in uw huurwoning te melden bij de verhuurder. Vraag dat na als u twijfelt.

 

Kleine energiebesparende maatregelenlijst tot maximaal € 70,-.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief