Stoel van de toekomst!

Om andere keuzes te maken voor een meer duurzame wereld van morgen, is het belangrijk de toekomst mee te wegen in de beslissingen van vandaag. Er wordt daarom letterlijk een lege stoel aangeschoven als symbool voor de toekomst. Een dergelijke stoel past overal. Bij ondernemers, (sport)verenigingen of welke organisatie dan ook.

De #toekomststoel is een idee van Jan Terlouw. De #toekomststoel is een lege stoel die in iedere vergadering en elk overleg de toekomst vertegenwoordigt en ons eraan helpt herinneren om duurzaamheid mee te wegen in de beslissingen van vandaag.
De stoel kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Het kan een nieuw perspectief bieden, een plek ter overdenking of misschien zie je je eigen kind of kleinkind daar zitten. Zo geven we de toekomst een stem. Stel je voor, in elke boardroom, elk klaslokaal, in talkshows en zelfs in de Tweede Kamer. Een lege stoel, bestemd voor de toekomst.

Een dergelijke stoel past dus overal. Bij ondernemers, (sport)verenigingen of welke organisatie dan ook. De organisatie van Goededoelendag Nieuwkoop helpt hierin mee. Meer informatie op www.goededoelendagnieuwkoop.nl of www.toekomststoel.nl

Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je weinig met duurzaamheid, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief