Kalender

Hieronder vind je een overzicht van duurzame activiteiten in Nieuwkoop. Heb je ook een interessante actie of activiteit? Stuur ons een bericht en we plaatsen je activiteit op de kalender!

zaterdag 26 oktober 2019 - zaterdag 26 oktober 2019

Nacht van de nacht

Heel Nederland

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd.

Lees meer

zaterdag 2 november 2019 - zaterdag 9 november 2019

Nationale Duurzame Huizenroute

Heel Nederland

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.
Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 3 en 10 november 2018 krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen.

Lees meer

zaterdag 2 november 2019 - zaterdag 2 november 2019

Natuurwerkdag 2019

09:00 - 17:00 uur / Diverse


Samen buiten aan de slag voor de wilde bij, vlinder, zandhagedis of de ijsvogel op de Natuurwerkdag!

Maak zaterdag 2 november broeihopen voor de ringslangen, vogelwanden voor de ijsvogels of plant bloembollen voor de bijen.
Het is leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen!
Ga zelf aan de slag voor natuur dichtbij! Check de info op https://www.natuurwerkdag.nl/index-home.php

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief