Corona aanpassingen programma Week van de Duurzaamheid

Deze week is de week van de duurzaamheid van start gegaan. U kon het programma van de week in de duurzaamheidsspecial van NieuwkoopNieuws bekijken. Onderaan dit artikel is een PDF versie van de duurzaamheidsspecial toegevoegd. Bij het organiseren van de week was rekening gehouden met de toenmalige corona beperkingen. Helaas zijn er vorige week nieuwe maatregelen bij gekomen en zien wij ons genoodzaakt een aantal aanpassingen aan het programma doen. Door de tweede golf van corona besmettingen is het onverstandig om fysieke activiteiten in grote groepen uit te voeren. Daarom is er voor gekozen om een aantal activiteiten niet door te laten gaan.

 

  • Het ploggen in Langeraar
  • De boottocht over de Nieuwkoopse Plassen met een elektrische boot
  • De duurzaamheidsmarkt in Nieuwkoop
  • Ook wethouder Antoinette Ingwersen heeft minder fysieke bijeenkomsten en stelt haar fietsweek uit naar een beter moment

 

Er zal gekeken worden of het mogelijk is een deel deze activiteiten te verplaatsen maar dat is nog niet allemaal bekend door de grote onzekerheden over de duur van de huidige corona maatregelen.

NB. De actie ‘Tegel eruit plant erin’ zal worden verplaatst naar zaterdag 31 oktober van 09:00-13:00 bij de gemeentewerf, Schoterhoek 33 te Nieuwveen.

Bijlage:

Gemeente Nieuwkoop 250_special

Meld je aan voor de nieuwsbrief