Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket

Heeft u al nagedacht over het verduurzamen van uw woning?

Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die u ontvangt over het geld op uw spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevaste woning met lage energielasten! Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als u gaat verbouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Bereid uw woning voor op de toekomst!

De medewerkers van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket helpen u bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van uw woning. Onafhankelijke adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is. Bent u opzoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt u een betrouwbaar bedrijf te vinden via www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven.

Contact

Stel u vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk, telefoonnummer: 072 743 39 56 of e-mail: info@duurzaambouwloket.nl. Ontdek de mogelijkheden op de website www.duurzaambouwloket.nl/nieuwkoop

Meld je aan voor de nieuwsbrief